Available in: English   Arabic   Turkish   Go to media page

İlahi İntikam Geliyor!

Sultanul Evliya

Mevlana Şeyh Nazım Adil El-Hakkani

Cuma, Ağustos 27, 2010 Lefke, Kıbrıs

Allah Allah Allah Allah Allah Allah KerimAllah

Allah Allah Allah Allah Allah Allah KerimAllah

Allah Allah Allah Allah Allah Allah SubhanAllah

Allah Allah Allah Allah Allah Allah SultanAllah

Sümme Vesselatu Vesselam Elfu Salât Elfu Selâm Âlâ Seyyidel Evveliyn Vel Âhiriyn Seyyidina Muhammedin Ve Alihi Ve Sahbihi Ecmaiyn Destur Ya Ricalallah Meded.

Esselamun Aleyküm katılanlarımız. Ricalallah olmaya çalışın. Ricalallah, Cenâb-ı Allah için kahraman olmaya çalışın. Göklerden size gelen kahramanlık giyisisi giyinmeye çalışın. Bir kimse size baksa kalbi titremeli. Böyle yeni nesil geliyor ki onlara böyle göklerden kuvvet giydirilir ve onlar Seyyidina Mehdi (a.s.)’ın ordularıdır.

Esselamun Aleyküm. Esselamun Aleyküm. Yâ Rabbena! iceğal min cunûdun cunûdAllah, “Ey Rabbimiz! Bizi Allahın kuvvetli, desteklenmiş kullarından eyle." Allahu Ekber! Göklerden müjdeler var. Hergün bu kirli dünyayı şeytan ve takipçilerinden temizlemek için eskisinden daha fazla, daha hızlı ulaşır. Bu zibillerden olmayın. İnsanlar iki türlüdür: biri kıymetli insanlardır, ikincisi zibillerdir. Hergün süpüren bir bayan gördünüz mü? Bir ev hanımı iyi şeyleri dışarıya, kirli şeyleri içeriye mi süpürür yoksa iyi şeyleri içeride tutup çöplüğü çöp tenekesine mi atar?

Şimdi ey doğudan batıya insanlar! Temizlenmek için büyük bir süpürgenin geldiğini bilmelisiniz. Bu dünya çok kirlendi ve zibil olanlar alıp götürülecekler. Yolu yoktur. Dünyanın sınırına, dünyadaki hayatın sınırlarına yaklaşıyoruz. Ve Kıyamet Günü yaklaşıyor. Belki daha önce milyonlarca insanoğlunun isimleri zibil kimseler adı altına yazılmıştır. Onlar götürülecekler ve şimdi bir temizlik geliyor. Temizlerden olmaya çalışın. İyileri bir tarafa ve zibilleri başka bir tarafa atmak için belki bu Ramazan son Ramazan olur. Allah Allah.

Zibiller kimlerdir? Zibil olanlar şeytan'ı ve şeytanın ordularını takip edenlerdir. Şeytanın takipçileri kirli kimselerdir; onlar zibildir ve wc’ye atılmalılar. Bu mübarek ayda Müslüman dünyasına ve inanmayanların dünyasına böyle zayıf bir kula ilahi haberlerden gelip yaptırdıkları bir açıklamadır. Tövbe Ya Rabbi Tövbe Ya Rabbi. Biz temiz olduğumuzu iddia etmiyoruz ama temizlik istiyoruz.

Ey insanlar! Ey katılanlar! Biraz zaman verin. Bir kaç dakika bile olsa sizin için iyi olur. Birkaç dakika vermezseniz isimleriniz zibiller listesine yazılır. Âlemlerin Rabbi asla zibilleri sevmez. Zibiller Müslümanlar arasında olabilir, Hıristiyanlar arasında olabilir, Yahudilerin arasında olabilir, Çinler arasında olabilir, Hinduların arasında olabilir, Afrikalılar arasında olabilir, kırmızı Amerikalılar arasında olabilir, yeşil Avustralyalılar arasında olabilir. Yeşil Avustralya?

Ey insanlar! Bu ilahi bir hitaptır, benden değil, ben sizin gibiyim. Ben buyum, şuyum diye iddia etmiyorum, hayır. Ama zayıf bir kul sadece insanları uyandırmak için tayin edilmiştir, ikazcıdır. Nefislerinin bineklerini takip edenler, sadece yeme içme ve giyimden başka birşeye ilgi duymayanların isimleri zibillerin listesindedir.

Ey insanlar! İsimlerinizi inciler, cevher, yakut, zümrütler, pırlantalar listesine yazdırmaya çalışın. İsimlerinizi neden zibiller listesine yazdırırsınız? Ve zibilden kaç çeşit zibil var biliyor musunuz? Hareket etme!! (Odadaki birine hitaben) böyle şeyler göklerdeki hattımızı kesiyor. Ve onların isimleri zibil kimselerden yazılır. Zibil nedir? Pekçok zibil türü vardır. Ve bu tür zibil diye insanlara unvan olur. Bu başka tür zibil kimsedir, bu başka tür zibil kimsedir. Zibil kimseleri Hıristiyanlarda, Yahudilerde, Müslümanlarda, Hindularda, Çinlerde bulursunuz. Ve wc’ye attığınız şey de zibildir, o pisliktir. Bir sınıflandırma olur: “Bu birinci sınıf wc insanlarına aittir,” “Bu grup insanlar ikinci tür wc zibillerine aittir," “Bunlar ahıra, hayvanlar merkezine benzer,” "Bu zibildir ama onun zibilliği wc zibilliği gibi değil." Önemli değil, pekçok insan hayvanlar ahırında uyurlar ama kimsenin wc merkezinden uyuduğunu işitmedim. İşittiniz mi?

Ey insanlar! Hangi şekil zibil sizindir diye bakın.

“Biz zibil değiliz!”

“Siz zibil olup olmadığınızı bilmiyorsunuz çünkü içmeden yürüyemezsiniz. Johnnie Walker içersiniz ve onun için nerede yürüyüp nerede durduğunuzu anlamazsınız çünkü sarhoşlar nerede yattıklarını anlamazlar.”

Ey insanlar! Uyanın ve temizlenmeye çalışın. Bu mübarek ay insanları temizlemeye geldi.

“Hergün yıkanıyoruz ey Şeyh. Onun için başka temizliğe ihtiyacımız yoktur.”

Lağım kanalında seyahat eden bir fare, “Hayır, sen her zaman bir merkezden başka bir merkeze seyahat edersin. Üstümüzde bir kirlilik olduğunu düşünmüyoruz çünkü biz lağım kanalının bir merkezinden başkasına koşuyoruz. Bakın giriyoruz ve temiz geri çıkıyoruz” der.

“Temiz mi?”

“Biz hergün yıkanıyoruz.”

“Nerede?”

“Lağım kanalında. Onun için çok temiziz.”

Şimdi insanların çoğu “Hergün yıkanıyoruz ve kirli değiliz” derler. Kirlilik içinizdedir, maddi bedeninizde değil; kendi içinizde kirlisiniz çünkü âlemlerin Rabbine inanmıyor ve Onun ilahi emirlerini takip etmiyorsunuz. Bu sizin kirliliğinizdir, banyodan bahsetmiyoruz. 50 kere yıkansanız bile yine kirlisiniz. Cenâb-ı Allah bizi affeylesin. Onun için bütün milletlere er ya da geç bir temizlik geliyor diye korkuyorum. Ve böyle açıklama yaptırıyorlar. Bu ilahi bir ikazdır.

Ey insanlar! Ey insanlar, dikkat edin! Bir tufan veya bir kasırga geliyor, uyanık olun. Geliyor ve birilerine bakıyor ve onları yukarıya çekip yere atacak. Ama bazıları korunmuşlardır, onlar emniyetteler.

Şimdi ilahi kimseler doğudan batıya, kuzeyden güneye bakıyorlar, bütün hükümetlere, bütün saltanatlara, kraliyetlere.

Ey insanlar, dikkat edin! İlahi intikam geliyor ve kasırga gibi götürecek. İlahi emirleri takip etmemekte ısrar edenlere bu kasırga gelecek ve onları bir bir yerden alıp onların kirli varlıklarından bir parçasını bile bulamayacakları bir yerlere atacaklar. Bu mübarek aydır. Bu aydan sonra ne olacağını bilmiyorum ama kalbime bazı ilahi şeyler gönderiyorlar. Bu mübarek ayda temizlenmezlerse Ramazandan sonra pekçok beklenmedik şeyler olabilir. İlkönce bu mübarek ayda temizlenmeyen Müslüman toplumlarının başlarına temizlik olarak kasırgalar gelecek. Türkiye’ye, İran’a, Irak’a, Filistin’e, Hicaz’a, Mısır’a, Libya’ya, pekçok ülkelere gelecek. İlkönce onlardan başlayacak ondan sonra ikinci olarak başka dindeki Hıristiyan ve Yahudilere gelecek. Ondan sonra bu kasırga Hindulara ve Çinlere ve Japonlara gelecek. Bu kasırgayı âlemlerin Rabbi bilir. Ve böyle ilimler ikram edilenler bu kasırganın bu mübarek aydan sonra yaklaştığını ve milyonlarca değil, milyarlarca insanları alıp götüreceğini bilirler. Cenâb-ı Allah bizi affeylesin. Tövbe Ya Rabbi Tövbe Ya Rabbi Tövbe Estağfurullah.

Onun Son Peygamberine inanıyoruz ki o göklerden insanları ikaz edip temizlemek için gönderildi. Ehlisünnet vel Cemaat ve Şiiler de, hepsi ikaz edilmişlerdir. Onlar doğruları kabul edip uymazlarsa onlara bu kasırgalar gelecek ve pekçok insanları götürecek. Akşam uyurlar sabaha bedenlerini bulamazsınız.

Ey insanlar! Size şaka konuşmuyoruz; bu doğrudur. Ve ben ilahi ceza, ilahi intikamdan titriyor ve korkuyorum. Ben kendime bir ayırım yapmıyorum ama bütün milletler dikkat etmeli ve korunmalarını almalılar. İlahi himaye istemeliyiz. İlahi himaye almazlarsa kendilerini kurtarmaları çok zor olur. Cenâb-ı Allah bizi Peygamberler Mührü Seyyidina Muhammed (sav) hürmetine affeylesin.

Fatiha.

Bu işitilmemiştir, bu mühimdir. Estağfurullah.

Allâhümme Salli Vessellim Âlâ

Nebi Ya Muhammed Aleyhisselam

Salâten Tedumu Ve Tudâ İleyh

Memerehleyali Ve Tuledevam

Fatiha.

UA-984942-2