Available in: English   Turkish   Arabic   Urdu   Dutch   Go to media page

De Islamitische Wereld Ontvangt de Eerst Klap

Sultan-al-Awliya

Mawlana Shaykh Nazim al-Haqqani

1 April 2011 Lefke, Cyprus

Assalaamu ‘alaikum, wa Rahmatullaah wa Baraktuhu, Allah. (...) karamna and juma in yaumul qiyama (Arabisch) (Mawlana staat op)

Allahu Akbar, Allahu Akbar, la ilaaha illa-Llah, Hu Allahu Akbar, Allahu Akbar wa lillaahi’l hamd.

(Mawlana gaat zitten)

(…) ala Sayyidil awwalin wal akhirin, Sayyidina Muhammad (saw) (Mawlana staat op en gaat zitten)

(...) bi ihsaan ila yauwmul qiyama.

Oh mensen, we zeggen A`udhu billahi min ash-Shaytani 'r-rajim. Bismillahi 'r-Rahmani 'r-Rahim.

Oh onze aanwezigen, en ik zou willen dat de gehele mensheid aanwezig zou kunnen zijn voor deze heilige vrijdag toespraak, want het is voor een ieder van de mensheid. Het is niet alleen bedoeld voor een handjevol mensen, maar wat wij vertellen is voor de gehele mensheid.

En wij hebben onze eed geven (afgelegd), wij hebben onze eed afgelegd aan onze Heer de Almachtige Allah. (Mawlana staat op en gaat zitten) En we zeiden, “U bent onze Schepper.” Toen Hij vroeg, “Ben Ik jullie Schepper en Heer?” De zielen van de gehele mensheid, die gezegend zijn met zo een prachtige kledij (zeiden). Je kunt het je niet voorstellen, waar dan ook in de Goddelijke Aanwezigheid, op de Dag der Beloftes, zeiden zij, “Ja, Oh onze Heer, U bent onze Schepper.” Toen ze dit zeiden waren allen van hen gekleed in kledij van eer. “Zijn jullie Mijn dienaren? Accepteren jullie Mijn dienaarschap?” Allen van hen zeiden, “Ja, oh onze Heer, U bent de Heer en wij zijn Uw zwakke dienaren.” “Oh Mijn dienaren, om gekleed te zijn in dienaarschap voor Mij is het hoogste punt van eer in de schepping, en Ik heb jullie daar ook mee gekleed.”

In die tijd waren we gekleed in de kledij van eer van de hemelen, allen van ons, de gehele mensheid was ermee gekleed. En, wat gebeurde er daarna? Meded ya Sultan-al Awliya. Wat gebeurde er? Sommigen van hen behielden hun eed van, “Wij zijn Uw dienaren.” En zij bleven gekleed met die heilige kledij, zij bleven ermee gekleed. Anderen behielden hun eed niet, toen ze naar dit leven kwamen en vergaten dat zij gekleed waren in die kledij van eer. Maar zij vergaten het, en zij zeiden, “Wij zijn geen dienaren. Wij zijn Heren.” Zij beweerden dit. Zij die dit beweerden en hun eed vergaten en zeiden, “Wij zijn geen dienaren. We accepteren het niet dat we dienaren zijn.” Daarom, hun slechte leraar, ergste leraar, Shaitaan, die zegt, “Ja, ik leid jullie naar een eer die jullie je dienaarschap zal laten vergeten. En allen van jullie moeten zeggen, “Ik ben er zo één. Ik ben een koning, ik ben een admiraal, ik ben een veldmaarschalk, ik ben een minister-president, ik ben een president.’”

“Hoe kunnen jullie president worden?”

“Omdat mensen kunnen stemmen. Zij stemmen dat ik geen dienaar ben, maar een speciaal persoon zodat jullie mijn dienaren zijn en ik jullie leider ben. Ik ben de president.”

“Wie heeft je die eer gegeven?”

“Mijn volk.”

“Ah, jouw volk!”

Shaitaan probeert, van het begin tot aan het eind, mensen niet te laten accepteren dat zij dienaren zijn van de Heer der Hemelen. Ja, en dan (Zegt) Allah de Almachtige, “Ik Zie wat er met jullie gebeurt wanneer jullie je eed aan Mij verliezen. Wat er dan naar jullie komt, zien Wij.”

Wat gebeurt er met de mensen die ervoor zorgen dat hun hele volk geen dienaren zijn? Voor dienaren is er eer, maar voor een slaaf is er geen eer. In slavernij is er geen enkele eer. Ja, en (het) zorgt ervoor dat de mensen slaven worden en plaatst voor hen (als leider) één van de afgevaardigden van diabolo. Plaatst er één.

“Wie is die persoon?”

“Dat is de president in Egypte of de dictator in Libië of de dictator in Turkije of de dictator in Damascus of de dictator in Jemen.”

Jullie accepteren het niet om dienaren te zijn voor Allah de Almachtige, jullie Schepper. “Nu laat Ik jullie slaaf zijn voor de vertegenwoordiger van Shaitaan.” Alle dictators en tirannen zijn vertegenwoordigers van diabolo. En wanneer mensen opstaan en zeggen, “We hebben genoeg van jou, ga weg en we moeten voor onszelf zorgen.” “Ah, jullie zeggen dit, lever de nieuwe wapens, nieuwe nucleaire bommen, nieuwe vliegtuigen! Gooi dat op die mensen die mij niet accepteren als hun heer. Dood hen!”

En als men moord, is het zo duidelijk dat het (de tiran) zegt, “Ik ben de heer, ik ben jullie heer. Jullie moeten mij gehoorzamen of ik dood jullie allen.” Dat is het probleem nu in oost en west. Vooral een grote schande voor de moslimwereld aan wie Allah de Almachtige heeft opgedragen om altijd één persoon te benoemen tot sultan voor de gehele moslimgemeenschap. En de moslims, de mensen hebben zodanig het niveau van onwetendheid bereikt, zodat er voorbij die onwetendheid geen enkele onwetendheid meer te vinden is.

Mensen van nu zeggen, “We zullen U niet gehoorzaam zijn.” En de afgevaardigden en vertegenwoordigers van Shaitaan zeggen, “Deze stoel is een troon, die is alleen voor mij en jullie zijn allemaal mijn dienaren. Als jullie mij niet gehoorzamen, dood ik jullie en stuur ik jullie weg en neem ik alles van jullie weg.”

Dat is de autopsie van naties en mensen. Het is 100% okee bevonden. En de Heer der Hemelen zegt aan Sayyidinal awwalin wal akhirin, de Zegel der Profeten (saw), “ Oh Mijn geliefde, denk niet dat Ik alleen kans geef aan een handjevol (gekozen) mensen om als een farao te zijn of als Nimrod. Denk dat niet, nee, Ik geef aan iedereen van de mensheid de kans om een nummer één te zijn. Nummer één, aan allen van hen.” Als Gadhafi weg gaat, komt er een andere. Als je iemand een kans geeft om jullie leider te zijn of tussen jullie de nummer één laat zijn en jullie je onderwerpen aan hem, zal hij zijn zoals zijn voorganger was.

Als er een farao of Nimrod (de leiding had), die weggehaald wordt en een ander aandraagt om op jullie troon te laten zitten, zullen jullie ontdekken dat hij als zijn voorganger zal zijn. Vandaar (de status nu van) alle staten van de Arabieren, Turken en andere naties, zij zeggen, “We moeten onze wet, constitutie veranderen. We moeten het veranderen en we moeten een andere (constitutie) brengen.”

Maar mensen zijn nu mensen, zonder verstand. De woorden van de Heer der Hemelen zijn de meest perfecte, ware woorden die vanuit de Hemelen komen. Als jullie dezelfde weg blijven bewandelen, zullen jullie bereiken wat jullie voorouders hebben bereikt. Alleen, oh mensen, als jullie behouden wat er gezonden is vanuit de hemelen zoals de hemelse regels van de Heer der Hemelen, kunnen jullie jezelf redden van draken en Nimrods. Als jullie echter een nieuwe constitutie brengen, zullen zij proberen om het meest cruciale punt te behouden. Om dat in hun handen te houden. Zij plaatsen wat nieuwe regels, maar zij behouden het meest cruciale punt in eigen handen. Maar tegenover hen (het volk) beweren zij, ” Dit is het beste,” terwijl ze hetzelfde cruciale punt in eigen handen houden. Zij zijn allen Nimrods en bedriegen de mensen.

Daarom accepteren ze nooit hemelse regels en zeggen, “ We kunnen de hemelse regels niet accepteren. We moeten onze eigen regels maken.” Wie dit zegt, is geslaagd bij Shaitaan en hij heeft een certificaat van Shaitaan. Geloof hen niet, zij die zeggen, “We maken nieuwe regels,” zij zijn studenten van Shaitaan. Shaitaan bereidt hen voor om hen naar het niveau van bedrog te leiden en om op dezelfde problemen uit te komen. Daarom zullen zij het niet accepteren. Allah de Almachtige (swt) (Mawlana staat op) “inn ’Allaha yaamuru bi’l-`adli wa’l-ihsaan. - Voorwaar, Allah gelast u goed met goed” (Surat an-Nahl 16:90)

(Mawlana gaat zitten).

Adil, gerechtigheid, werkelijke gerechtigheid die gezonden is vanuit de hemelen naar de gekozen mensen, de profeten. Alle naties ontkennen nu de profeten en vooral de moslimwereld, het spijt me te moeten zeggen dat ook zij bedrogen zijn door Shaitaan. En zij accepteren de hemelse wetten niet en zeggen, “We brengen een nieuwe constitutie.” Dat accepteren wij niet! Wij zijn moslims en accepteren niet dat wat zij brengen naar gelang hun eigen egoïstische verlangens. Nee, en daarom is er geen oplossing voor Egypte, voor Shaam (Damascus), voor Jemen, voor Iran, voor Irak, voor Turkije, voor Tunesië, voor Jazair en voor andere moslimstaten. Het klopt niet om in de islamitische wereld meer dan één autoriteit te hebben.

Waarom vreest de hele wereld voor de Chinezen? Omdat zij één persoon gehoorzamen. Waarom is de moslimwereld zo verdeeld? Waarom? Waarvoor? Allah de Almachtige heeft één imam, één sultan opgedragen. Als eerst, moeten de moslims één khalifa hebben. En die khalifa heeft de macht over de gehele moslimwereld. En wat zijn autoriteit is, is aangewezen. De hele wereld vreest voor de Chinese regering, waarom? Omdat zij gehoorzaam zijn aan één persoon. Waarom behouden de moslims niet de opdracht van Allah de Almachtige om maar één leider te hebben? Daarom is de eerste klap voor de moslimwereld. De één na de ander, jullie zien wat er gebeurt in de islamitische wereld.

Als jullie niet, het spijt me te zeggen, Egypte zegt, “ We zijn het centrum van religies, een autoriteit.” Of

“ We zijn geautoriseerd om over islam te spreken.” Ik stel de vraag, “ Wat heeft islam jullie opgedragen te doen? Om een constitutie te maken? Waar is jullie shariah? Waarom heeft Allah de Almachtige de shariah gebracht? Schamen jullie je niet om te zeggen, “ We zijn een autoriteit in islam?” Hoe kan dat? Hoe kan dat? Heeft de shariah jullie toegestaan dat iedereen volgens zijn eigen egoïsme mag handelen? Zijn eigen egoïstische verlangens? Daarom komen de klappen één voor één in de islamitische wereld. Totdat zij zich onderwerpen aan de imam van islam, sultan van islam. En dat zal niet gebeuren, totdat Sayyidina Mahdi (as) komt.

Oh mensen, wie niet zorgvuldig omgaat met zulke dingen, het luisteren naar en het horen van de mensen, zal één klap ontvangen. Zij die niet zorgvuldig zijn, zouden honderd klappen moeten krijgen. Zij zijn een voorbeeld. Zij zouden het voorbeeld moeten zijn totdat zij één imam accepteren. Zij moeten zijn als, waarom heeft Allah de Almachtige gesproken over Haroet en Maroet? Zij behielden de hemelse wetten niet, daarom werden zij gestraft op hun hoofden met hun voeten omhoog en de Heer der Hemelen

straft hen door hen dorstig te laten. En tussen hun mond en water was (er niet meer dan) vier vingers of tien centimeter. Zij waren zo dorstig, maar konden het (water) niet bereiken. Toen zij terug kwamen bij de hemelse opdrachten, waren ze in staat te drinken. Dit is nu het geval voor de gehele islamitische wereld. Allah de Almachtige Geeft zo duidelijk de voorbeelden in de gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden.

Ya Rabbi, shukr.

Nu is dit het geval in de islamitische wereld. Zij accepteren de hemelse opdrachten niet en zeggen, “We maken een nieuwe constitutie.” Allah zegt, “Laat hen als Haroet, Maroet zijn.” (...Arabisch...) Laat hen zorgen voor hun constitutie. Oh Arabieren, (...Arabisch...) luister! Jullie zullen de eersten zijn die gestraft moeten worden en jullie zien dat die hemelse straf komt bij de Arabische regeringen van Jazair, Tunesië, Libië, Egypte, Sudan, Shaam (Damascus), Palestina, Irak, Bahrein, Jemen. Zij zijn de eersten die de klappen zullen ontvangen. Jullie zullen ontdekken, tot arba’een, na veertig dagen wat er met jullie allen zal gebeuren. Wie erop staan om tegen de shariahtullah te handelen, om parlementen te maken, om MP’s te brengen, zij moeten aan hun hoofden genomen worden. De eerste straf is nu voor de Arabieren en jullie zien het, de Arabische wereld lijdt onder zware straf. Totdat er één van hen opstaat en zegt, “Ik voer de hemelse regels van Allah de Almachtige in, die Hij aan ons gezonden heeft voor onze ware levens hier en voor altijd in het Paradijs.” Moge Allah (swt) ons vergeven.

Dit is een oceaan. Er komt geen eind aan in één uur, twee uur, één dag, twee dagen, één maand, twee maanden, één jaar, twee jaren. Maar het is voldoende voor jullie die erover nadenken. Wie er niet over nadenken, zullen de hemelse klap op hun hoofden (ontvangen). “inn ’Allaha la yughayyiru ma bi-qawmin hatta yughayyiru maa bi-anfusihim -Voorzeker, Allah verandert de toestand van een volk niet voordat zij hetgeen in hun hart veranderen.” (Surat ar-Ra`d 13:11) Totdat dienaren de juiste weg accepteren, de hemelse constitutie, moeten zij gestraft worden. Nooit zal die straf eindigen totdat zij de constitutie van de Heilige Koran accepteren.

Oh mensen, behoud jullie adab, behoud jullie geloof in Allah de Almachtige en in Zijn heilige Profeet dan zullen jullie gelukkig zijn hier en in het hiernamaals. Moge Allah ons vergeven.

Fatihah

Amin, ya Rabbi

UA-984942-2