Available in: English   Turkish   Go to media page

Yıllar Size Bir Gençlik Vermez!

Sultanul Evliya

Mevlana Şeyh Nazım Adil El-Hakkani

Cuma, 16 Eylül, 2011 Lefke, Kıbrıs

Allahu Ekber Allahu Ekber La İlahe İllallahu Allahu Ekber Allahu Ekber Velillahil Hamd. Vesselâtu Vesselâm Alâ Seyyidel Evveliyn Vel Âhiriyn Ve Alâ Ali Ve Sahbihi Ecmayin. Destur Ya Ricalallah. Meded Ya Ashabu Nevbe. Meded Ya Kutbul Mutesarrif. Meded Ya Sultanul Evliya. Ya Rabbi! Ya Rabbi!

Esselâmun Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatuhu, Ya İbadallah! Ey insanlar! Birbirinize selam verin ki tenzilul rahmet, üzerlerinize rahmet insin. Ey insanlar! Bizim Cenâb-ı Hakkın ilahi rahmetine ihtiyacımız var çünkü insanoğlu öyle bir noktaya, bir durağa ulaşmıştır ki karşı tarafta olan herkesi bitirmek istiyor ve bu şeytan için en mühim hedeftir. Şeytan insanoğlunun üzerine bütün lanetleri indirmek istiyor, başka birşey değil.

Cenâb-ı Hakkın meleklere “Âdem’e secde yapın” diye emrettiği zamandan beri şeytan, “Ben secde yapmam” dedi. O zamandan bu güne kadar Cenâb-ı Hak meleklere, “Onu Benim ilahi huzurumdan kovun; onu görmek istemiyorum ve onu takip eden insanoğullarını da sevmem!” buyurdu.

Eğer Cenâb-ı Hak bir kimseye bakmazsa, ki O’nun bakması rahmet bakmasıdır, tenzilul rahmet, ilahi rahmetle bakar. Cenâb-ı Hak, “Ben o insanları görmek istemiyorum; onlar şeytanı takip ediyorlar ve Benim onlara Peygamberler aracılığıyla gönderdiğim ilahi emirleri takip etmiyorlar” buyurur. O Herşeye Kâdir olan, bütün şânlar ve tâzimler sadece O’nadır.

Ey insanlar! Şimdi insanoğullarına ne olduğuna bakınız. Şimdi belki insanoğlunun sayısı 5 milyar veya daha fazladır. Birbirini seven veya birbirlerine yardım eden veya destek olacak iki kimse bulamazsınız, çünkü şeytan onlara itaat etmeyin diye emreder. Neden? Çünkü şeytan kovulmuştur, ilahi huzurdan atılmıştır, ve insanoğlunun da kovulmasını istiyor.

Bügün bu dünyada olanların sebebi insanların hepsinin şeytanı takip edip Rablerinin rehberliğini bıraktıkları içindir. Her gün pek çok kötü haber gelir. İnsanoğlu şeytanla beraber olduğu ve Rablerinin yolunu bıraktıkları sürece gelecek gün eskisinden daha fena olacaktır. Bugün dünden daha kötüdür ve yarın bugünden daha kötü olacaktır. Ey insanoğlu! Sizi kötü şartlardan alıp krizlerden ve kötü amellerden, savaşlardan, öldürmelerden kurtarmak için bir yol bulamazsınız; bu imkansızdır. Bu insanoğlunun icât ettiği teknoloji başlarına yıkılsın! İnsanoğlunun hepsi teknolojiyi destekler ve şimdi teknolojiyle onlara lanet yağıyor. Bugün dünden daha iyidir, dün bugünden daha iyiydi. Böyle şeylerden dolayı insanoğlunun beşinden biri kalıp dördü götürülecektir. Tövbe Ya Rabbi, af istiyoruz. Peygamberler Mührünün bize verdiği müjdeyi istiyoruz!

İsa (a.s.) dünyaya gelip teknolojiyi yok edecektir! Eğer insanlar kendi kendilerine teknolojiyi bıraksalar rahatlık vadilerine, iyilik vadilerine, mutluluk vadilerine, başarı vadilerine, tedavi vadilerine ulaşırlar. Lâkin onlar keçiler gibi inat edip bırakmıyorlar: “Hayır, hayır, hayır, hayır!” derler. Hükümet “hayır” der, insanlar “hayır” der. Bu insanoğlu için kötü ve dehşetli bir sona doğru gidiyor. Milyonlarcası teknoloji vasıtasıyla ölecekler. Teknolojileriyle zehirli bir hava gelecek ve nefes alanlar düşüp ölecekler. Sadece inananlara dokunmayacak, başkaları gidecektir.

Onun için, ey insanlar, gelin ve Rabbinizin size emrettiğini dinleyin! Ben hususiyetle Müslümanlara ve Müslüman bölgelerine beyanatımı yapıyorum. Eğer onlar Âlemlerin Rabbinin ilahi emirlerine uymazlarsa, gayri Müslümanlara bir kırbaç gelirse Müslüman dünyasına yedi kırbaç gelir! Gayri Müslüman dünyasına bir ceza gelirse Müslüman dünyasına yedi kat fazlası gelir çünkü onlar göklerin yollarını bıraktılar ve onlar dehşetli bir sona ulaşacaklardır. Cenâb-ı Hak bizi affeylesin.

Ey insanlar! Bizler yüz yıl veya 200 yıl veya daha fazla yaşayabiliriz. Yıllar size bir gençlik vermez, bu sizi gençleştirmez. Bizler yaşlanıyoruz, bedenlerimiz ağaç gibi yaşlanıyor. Yedi yaşındaki bir ağaç bir şeydir, yetmiş yaşındaki ağaç başka bir şeydir. Yaşlanıyoruz. Organlarımız ve bedenimiz yaşlanıyor, yaşlanıyor, yaşlanıyor! Bazen insanlar, “Ey Rabbim, ruhumu al çünkü maddi bedenim daha fazla zevk vermiyor bana” derler. Yetmiş, seksen, doksan yaşına gelince, onbeş, yirmi, yirmibeş yaşındaki zevki alırsınız zannetmeyin. Kırk yaşından sonra zevkler azalır. Onun için yeni bir oluşa, yeni birisi olmaya ulaşmaya çalışın. Gençleşmek için aynı bedeninizi yenileyemezsiniz; bu kadardır. İnsanlar yaşlanınca mutlu olmak için yeni bir beden isterler. Şimdi insanlar sarhoşlardır. Sarhoşlar içerler ve gençleşip yenileniyoruz zannederler.Asla olamaz! Biter.

Onun için aklınızla anlarsanız, maddi bedeninizle birşey yapabilirseniz burada ve buradan sonrası için iyi bir gelecek hazırlayın, yoksa biteceğiz. Ey insanlar! Rabbinize kulluğa daha fazla vakit verin çünkü bizler Rabbimize kul olmak için yaratıldık. Lâkin bunu kayıp edip unuttular ve Rableri Cenâb-ı Hak için hiç bir kulluk yapmıyorlar.

Bu bütün milletler içindir. İlk olarak Müslüman dünyasına, sonra Hristiyan ve Yahudi dini içindir. Bitti, bu herkes içindir. Eğer bu Şeyh doğruları konuşmuyor derlerse bu gece ölürler, biterler. Kendinizi Rabbinize kulluk için muhafaza edin. Dünya için koşmayın çünkü bir sona ulaşamazsınız. Şerefiniz ancak Rabbinize kul olmakladır.

Cenâb-ı Hak bizi affeylesin ve bize güçlü birilerini göndersin ki yollarımızı doğrultsun ve Rabbimizin rahmet deryalarına gidelim, yoksa lanet ve karanlık inecek. Belki kara delikler onları bilinmeyen bölgelere götürür. Cenâb-ı Hak bizi affeylesin. Şimdi fırsatımız vardır; Cenâb-ı Hak için olmaya çalışalım, şeytan için değil. Estağfurullah, Estağfurullah, Estağfurullah, Estağfurullah.

Fatiha.

UA-984942-2