Available in: English   Spanish   Japanese   Bahasa   Turkish   Go to media page

Muharrem Ayı ve Sonrası İçin Önemli Talimatlar!

Sultan-ul Evliya

Mevlana Şeyh Nazım Adil El-Hakkani

Cuma, Kasım 25, 2011 Lefke, Kıbrıs

Allahu Ekber Allahu Ekber La İlahe İllallahu Allahu Ekber Allahu Ekber Velillahil Hamd. Allahu Ekber Allahu Ekber La İlahe İllallahu Allahu Ekber Allahu Ekber Velillahil Hamd. Elfu Salât Elfu Selâm Alâ Seyyidel Evveliyn Vel Âhiriyn Habibi Rabbil Alemiyn…Sümme Selâmu Aleyküm Eyyuhel Mü'minun Vel Mü'minat Vel Muslimun Vel Muslimât.

Tüm katılıp dikkat edenlere Esselâmun Aleyküm! Bugün Cuma günü ve hicri yeni yılın ilk günüdür. Bütün insanoğlu için mübarek bir yıl olmasını istiyoruz. Euzubillahimineşşeytanirraciym.

Ey insanlar! İnsanoğlu için en tehlikeli olan şeytandır; o dehşetli bir düşmandır. Bu gezegendeki insanoğlu için, yeni bir başlangıç için “Euzubillahimineşşeytanirraciym Bismillahirrahmanirrahiym” diyoruz. İlk ayın ilk günü yarın olacak, lâkin biz “Simdi başladık.” diyoruz. Önemli değil. 1432 yılının son günü ve yeni yıl 1433'ün ilk günü oruç tutabilirsiniz. Bugün son gün ve yarın 1433 senesinin ilk günü olacak. Peygamberler Mührü, alâ Seyyid-el Evveliyn vel Âhiriyn, Seyyidina Muhammed (s.a.v), “Son ve ilk gün oruç tutanlara, bütün yılı oruçlu geçirmiş gibi olurlar” diye müjde vermiştir.

Ey insanlar! Yeni yılımız mübarek olsun. Bu sabit bir gündür; şüphe yoktur, lâkin batılı insanların takvimi ve insanlar arasında da pek çok fark vardır; onlar sabit değildir, lâkin bu sabittir. Ey insanlar! Dünyanın son asrına ulaştık. Peygamberler Mührü buyurdu: Eğer ümmet, doğru hak olan yoldan giderse Cenâb-ı Hak onlara “bir gün” verecek. Eğer onlar, doğru yolu bırakırlarsa, onlara “yarım gün” verecek. İlahi huzurda bir gün 1000 gün eder, yani bu ümmete toplam 1500 yıl verilecek demektir. Ondan sonra dünya bitecek ve hüküm günü gelecektir.

Peygamberimiz buyurmuştur: “Insanlar, kıyamete yaklaştıkları zaman şeytan onlara saldıracak ve onlara her şeyi inkar ettirecek; onlar ilahi şeyleri inkar edecekler. Onlar bütün ilahi şeyleri inkar etmeye başladıkları zaman, söylemeye üzgünüm ki, "Allah yoktur" bile derler. Onlar, çok ağır sarhoşlardır. Ondan sonra, Alemlerin Rabbinin ilahi öfkesi, üzerinde bulunduğunuz dünya gezegenine yaklaşır. Bütün milletler, göklerden Peygamberler aracılığıyla gönderilmiş olan ilahi emirleri inkar ederler. Onlar bunu kaybetti ve inkar ederler. İlahi emirleri inkar ettiklerinde onlara lanet iner. Alemlerin Rabbinden rahmet isteyecekleri yerde, inkar edip şeytanın peşine koşarlar ve onlara lanet iner.

Şimdi her yerde insanların lanetlendiğini görüyoruz. Eğer onlara bütün hazineleri verseniz, "Hayır, biz daha açız." derler. Bütün milletler arasındaki bu sorunlar her yerde devam etmektedir. Şimdi bu, insanlar ve milletlerin kendi arasında olan olaylardır. Göklerden zelzeleler, seller, fırtınalar halinde bazı alametler geliyor. Bunu kimse durduramaz, geliyor! Bunların hepsi işaretlerdir; insanlara gelecek olan dehşetli günlerin dehşetli işaretleridir. O günler geldiğinde, dünyadaki bütün insanlara hazineler bile verilse mutlu olmazlar.

Ey insanlar! Dikkat edin! Göklerden ya lanet iner, ya da rahmet iner. İnsanlar şimdi rahmetten kaçarlar ve dünyaya inen lanet dalgalarının altına koşarlar. Şimdi güneş tutulması ve ay tutulması gibi pek çok büyük işaretler vardır. İnsanlar ölecek; savaşlarda insanların çoğu götürulecektir. Şimdiki gibi, bir el dolusu insan ölecek zannetmeyin. Hayır milyonlarca insan ölecek! Allah korusun.

Ey insanlar! Gelin ve kendiniz için himaye isteyin, ilahi korunma isteyin. Sarhoş olduğunuz yeter! Burada ve buradan sonra selamette olmak için, ilahi rahmetin altına koşmaya çalışın. Evliyalar bu yeni hicret yılının tehlikeli alametlerinin ne olduğunu görmektedirler. Bu ayda başlayıp devam edebilir. Bize insanları uyarmak emredildi.

Ey insanlar! Kendinize dikkat edin! Eğer ilahi intikam gelmeye başlarsa ve insanlara dokunursa kaçmaya yol yoktur, ölürler. Şimdi bu ayda ve ardında her gün için pek çok dehşetli olaylar olacağı gözüküyor. Cenab-ı Allah, her zaman ilk ay olan Muharrem ayında inananlara ayağa kalkmaları için fırsat vermiştir. İnkar edenlerin çoğu gidecek, azınlık dünyada kalacak. İyi günlere ulaşmak isteyen herkes Alemlerin Rabbinin ilahi emirlerine gelsin. İtaatkar olun, çünkü itaatkârlık insanoğlu için himayedir. İtaatsizlik onlara ilahi intikamın gelmesine asıl sebeptir.

Ey insanlar, evlerinize girin! Ey insanlar, dışarıya çıkmayın! Cenâb-ı Hak, Süleyman (a.s)’ın zamanında bir karıncaya buyurmuştur ve bu karınca, “Ey karıncalar! Herkes hemen evlerine girsin” diye başka karıncaları ikaz etti.

قَالَتْ نَمْلَةٌ يَا أَيُّهَا النَّمْلُ ادْخُلُوا مَسَاكِنَكُمْ لَا يَحْطِمَنَّكُمْ سُلَيْمَانُ وَجُنُودُهُ وَهُمْ لَا يَشْعُرُونَ

Gâlet nemletun yâ eyyuhan nemlu’dkulû mesâkinekum lâ yahtimennekum Sulaymânu ve cunûduhû ve hum lâ yesh`urûn.

Bir karınca: 'Ey karıncalar, haydin yuvalarınıza girin. Süleyman ve orduları, sizi farketmeyerek ezip çiğnemesinler!' diye seslendi." (en-Neml, 27:18)

Dışarısı onlar için iyi değildir. Lâkin her yerde, insanların dışarıda olduğunu görürsünüz. Hayır, içeriye girin. Ey Müslümanlar! Dışarıya çıkmayın, bu yasaktır. Eğer erkeklerin yanına kadınlar gelirse bu daha fazla yasaktır; haramdır! Eğer istediğiniz bir şey varsa, bunu mukaddes yerlerinizden isteyin. Mukaddes yerler camilerdir. Oraya erkekler giderler, kadınlar evlerinde olurlar. Lâkin Müslümanlar, göklerin ilahi emirlerine itaatsizlerdir. Onun için Müslüman ve gayri Müslüman dünyası için tehlike vardır.

Bu ayın 10’unda ne olacağını bilmiyorum. Melhametun Kübra (Armageddon), yani en büyük savaş kıyamet gününe yakındır ve olacaktır. Bu binlerce değil, milyonlarca değil, milyarlarca insanları götürecektir! Neuzubillah. Onun için, şimdi bu mübarek ay Muharrem-ul Haram'ın 9’u ve 10’una bakıyorum.

Ey insanlar! Korunmak istiyorsanız, kendinize dikkat edin. İstemezseniz siz bilirsiniz, alıp götürülürsünüz. Bu nehrin yolunda birşey yok demeyin. Gidip gelirsiniz, lâkin aniden bir sel gelir ve orada olan herkesi alıp götürür. Yasak şeyleri bırakın ve Âlemlerin Rabbinin ilahi emirlerini tutun yoksa bu sel milyonlarca insani ahirete götürecek. Onun için benden insanlara, kardeşlerimize bazı tebliğ, beyanatlar geliyor.

Bu ayın 10'una kadar bakıyoruz, ondan sonra ziyaret etmek için gelmek isteyenler evlerinde dursunlar. Buraya gelmeye gerek yoktur. Muharrem'in 10'undan sonra gelmek isteyenlere izin yoktur, ve ziyaret etmiş olan herkes evlerine, çocuklarına, ailelerine gitsinler, burada kalmasınlar. Ziyareti gelecek Cuma'ya kadar bitirin; çünkü bir şey olursa geri gidecek yol bulamazsınız ve zor durumda kalırsınız. Onun için erkek veya kadın ziyaretçilerimiz burada kalırlarsa kendi mesuliyetlerini taşırlar.

Ziyaretlerinizi bitirin ve insanları ikaz etmek için ailelerinize ve ülkelerinize dönün. Mevlut ayına kadar artık ziyaretçi olmasın. Muharrem, Safer, Rebiyyul Evvel, üç ay. Bir şey olursa kimse gelemez, kimse gidemez. Eğer bir şey olmazsa Receb ayında sorsunlar. Burada ziyaretlerini bitirenler, kendi emniyetlerine baksınlar.

Muharrem'in 10'unda ne olacağını Cenâb-ı Allah bilir, lâkin zor şartlar geliyor. Bütün dünyadaki insanlarla ilgilenmek benim omzumda ağır yük değildir, lâkin sizler taşıyamazsınız. Onun için gelecek Cuma'ya kadar kendinizi hazırlayın ve hemen evlerinize gidin. Cenâb-ı Hak bizi affeylesin. Bizler şaka yapmıyoruz, bitmiştir; zaman bitmiştir. İlahi intikam yaklaşıyor. Cenâb-ı Hak bizi affeylesin.

Ey insanlar! “Estağfirullah, Estağfirullah, Estağfirullah” demeye devam edin ve Salât-u Selâm da getirin. Bunu yüzlerce ve yüzlerce, binlerce ve binlerce defa söyleyin. Evlerinizde aileleriniz için erzak tutun. Herkesin rızkını veren Cenâb-ı Haktır, lâkin sizler dikkat etmeniz gerekir. Eğer bir şey olursa dükkanlar ve marketler olmaz. Para saklamayın, yiyecek ve aileniz için en fazla ne gerekirse onu saklayın.

Ey insanlar! Gelin dinleyin. Kıyamet günü yaklaşıyor ve ufukta beklenmedik büyük olaylar gözükmektedir. Cenâb-ı Hak, bizi affeylesin.

Ey insanlar! Ey insanlar! Allah için çalışmaya gayret edin. O sizi korur. Cenâb-ı Hak bizi affeylesin. Bu küçük bir ikazdır, lâkin intikamın ağır sesleri göklerden bombalandığı zaman, insandan insana ulaşır. Cenâb-ı Hak bizi affeylesin ve ilahi himaye altında muhafaza eylesin. Dua etmeye devam edin, yasak şeyleri bırakın. İmanınızı muhafaza edin, şerefinizi muhafaza edin, çocuklarınızı muhafaza edin; o zaman Cenâb-ı Hak sizi muhafaza eder ve size burada ve buradan sonra iyi fırsatlar verir. Biz sadece bir açıklama yapıyoruz, bu ilahi bir beyanattır. Dinleyen dinler; kabul etmeyenler dipsiz vadilere düşerler ve çıkmaları imkansız olur.

Estağfirullah, Estağfirullah, Estağfirullah, Estağfirullah, Estağfirullah, Estağfirullah, Estağfirullah, Estağfirullah, Estağfirullah, Estağfirullah, Estağfirullah, Estağfirullah, Estağfirullah, Estağfirullah, Estağfirullah, Estağfirullah El Aziym ve Etubu İleyh!

Aman Ya Rabbi, Tövbe Ya Rabbi, Tövbe Estağfirullah. Tövbe Ya Rabbi, Tövbe Estağfirullah. Tövbe Ya Rabbi, Tövbe Estağfirullah!

Ey Rabbim, şeytan ve takipçilerine karşı savaşmak için bize ilahi ordularını gönder. Âmin. Fatiha.

Gece vakti dışarıya çıkmayın, tehlikelidir. Gündüz vakti sebepsiz dışarıya çıkmayın, tehlikelidir. Kendinizi evlerinizde veya camilerde muhafaza edin. Fatiha. Birbirinize dua edin. Çocuklarınıza dikkat edin. Yasak şeyler yapmayın yoksa size hemen ilahi intikam gelir. Cenâb-ı Hakkın itaatkâr kulları olmak için şerefinizi koruyun.

Fatiha.

UA-984942-2